עוף כתום עם קוסקוס ופטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף כתום עם קוסקוס ופטן. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 659 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שמן זית, קוסקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. נסו פטה-סלט קוסקוס עם בזיליקום, חזה עוף ממולא קוסקוס עם פטה, עגבניות מיובשות וזיתים קלמתן, ו עוף עם קוסקוס וכתום (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את העוף במלח, פלפל וגלידת תפוז. תניח בצד.
חום 2 כפות שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים עד השחמה בצד הראשון, על 5 דקות, הפחתת החום לפי הצורך אם עישון מוגזם. הפוך ולהמשיך לבשל עד השחמה בצד השני, על 4 דקות יותר.
מוסיפים חצי ממיץ התפוזים וממשיכים לבשל עד שמבשלים את העוף, בערך 1 דקה יותר.
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד. לחסל מחבת.
להוסיף 1 כף הנותרים של שמן עכשיו-מחבת ריקה וחום על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט, קמצוץ מלח, פתיתי צ ' ילי, כוסברה וכמון. לבשל, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. כבה את החום והוסף את הקוסקוס וכסה במשך כחמש דקות, ולאחר מכן fluff ביסודיות עם מזלג.
הוסף את העוף הגרוס לקוסקוס וזרוק יחד כדי לשלב.
מערבבים במחצית הנותרת של מיץ תפוזים, שקדים פרוסים, פטה, וצימוקים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.