עוף לימון עם קרוטונים
אם יש לכם חמאה, בצל, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו עוף לימון עם קרוטונים, סלט עוף לימון עם קרוטונים פריכים, ו הליבוט עם לימון, צלפים וקרוטונים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
תוציא את הקרביים מהעוף ותשטוף אותם מבפנים ומבחוץ.
הסר כל עודף שומן ושאריות pinfeathers. לזרוק את הבצל עם קצת שמן זית במחבת קלייה קטנה.
מניחים את העוף על גבי ומפזרים את החלק הפנימי של החלל עם מלח ופלפל.
מניחים את הלימונים בתוך העוף. לטף את החלק החיצוני של העוף יבש עם מגבות נייר, לצחצח אותו עם חמאה מומסת, ומפזרים מלח ופלפל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח לתחוב את קצות הכנפיים מתחת לגוף של העוף.
צלי במשך 1 1/4 עד 1 1/2 שעות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר אתה חותך בין הרגל לבין הירך. מכסים בנייר כסף ומאפשרים לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. (הבצל עלול לשרוף, אבל הטעם טוב.)
בינתיים, מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית עד חם מאוד. מנמיכים את החום בינוני נמוך לטגן את קוביות הלחם, משליך לעתים קרובות, עד להשחמה יפה, 8 כדי
מוסיפים עוד שמן זית, לפי הצורך, ומפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים את קרוטונים על מגש הגשה. פורסים את העוף ומניחים אותו, בתוספת כל מיצי המחבת, על קרוטונים.