קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

עוף לימון עם קרוטונים

עוף לימון עם קרוטונים
אם יש לכם חמאה, בצל, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו עוף לימון עם קרוטונים, סלט עוף לימון עם קרוטונים פריכים, ו הליבוט עם לימון, צלפים וקרוטונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
תוציא את הקרביים מהעוף ותשטוף אותם מבפנים ומבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
4
הסר כל עודף שומן ושאריות pinfeathers. לזרוק את הבצל עם קצת שמן זית במחבת קלייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מניחים את העוף על גבי ומפזרים את החלק הפנימי של החלל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
6
מניחים את הלימונים בתוך העוף. לטף את החלק החיצוני של העוף יבש עם מגבות נייר, לצחצח אותו עם חמאה מומסת, ומפזרים מלח ופלפל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח לתחוב את קצות הכנפיים מתחת לגוף של העוף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מגבות ניירמגבות נייר
7
צלי במשך 1 1/4 עד 1 1/2 שעות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר אתה חותך בין הרגל לבין הירך. מכסים בנייר כסף ומאפשרים לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. (הבצל עלול לשרוף, אבל הטעם טוב.)
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
בינתיים, מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית עד חם מאוד. מנמיכים את החום בינוני נמוך לטגן את קוביות הלחם, משליך לעתים קרובות, עד להשחמה יפה, 8 כדי
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
10 דקות.
10
מוסיפים עוד שמן זית, לפי הצורך, ומפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
מלחמלח
11
מניחים את קרוטונים על מגש הגשה. פורסים את העוף ומניחים אותו, בתוספת כל מיצי המחבת, על קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מפזרים מלח ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח