עוף מטוגן בצ'ילה ירוק
עוף מטוגן בצ'ילה ירוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא 8 צ'ילי עוף תאילנדי, קמח, חלב חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוגות סרטנים צ'ילה ירוקות עם מיונז צ' ילה ירוק, Tamales De Pollo Con Chile Verde-ירוק צ'ילה עוף Tamales, ו צ'ילה-ליים עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
במיכל אטום גדול או שקית מקפיא zip-top, לשלב עוף, 4 כפות מלח, אגוז מוסקט. לשפשף מלח ואגוז מוסקט לתוך עוף היטב, ואז לשפוך מעל עם חלב חמאה. לאטום ולתת מלח לילה.
למחרת, לנקז עוף של מי מלח עודף. שמור את חלב החמאה ואל תלטף את העוף יבש. לשפשף ירוק צ ' ילה לתוך עוף היטב. ממלאים צלחת עוגה עם קצת קמח וכמה צביטות כבדות של מלח, וטובלים קלות עוף לתוך קמח. לנער את כל עודף. אם לחפור פעם אחת, לתת עוף לשבת על מדף קירור. אם לדלות פעמיים, לטבול עוף בחמאה שמורה, מתנער עודף, לדלות שוב בקמח.
בעוד העוף נח, מחממים מחבת גדולה (רצוי ברזל יצוק 12 אינץ') עם מספיק שמן כדי לבוא באמצע העוף בחום גבוה בינוני. שמן חם כאשר קמצוץ של קמח מעורבב עם רוחשות חלב בחמאה בקלות.
הוסף חתיכות עוף, צד העור למטה, מוודא שהם לא נוגעים. מטגנים במשך כ -10 דקות או עד קרום זהוב כהה יוצר בצד הראשון, ולאחר מכן להתהפך ומטגנים במשך כ -10 דקות נוספות, או עד צורות קרום כהה. בהתאם לעובי של עוף, כמה חתיכות ייתכן שיהיה צורך לטגן בצד שלישי.
הסר עוף מתלה קירור כדי לנקז את עודף שמן. טמפרטורה פנימית של עוף צריך לקרוא בין 165 ו 170 ° F (אם נמוך יותר, לסיים בישול עוף בתנור 204°). אפשר עוף לנוח עשר דקות, ולאחר מכן לשרת חם או טמפרטורת החדר.