קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

עוף מטוגן קוריאני (Yangnyeom Chikin)

עוף מטוגן קוריאני (Yangnyeom Chikin)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו עוף מטוגן קוריאני (yangnyeom Chikin), עוף מטוגן קוריאני (yangnyeom Dak), ו עוף מטוגן קוריאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את המלח על כנפי העוף, מכסים בניילון נצמד ומשאירים אותם במקרר למשך 24 שעות. זה לא רק עונות העוף, זה שואב לחות נוספת מפני השטח של העוף עושה את זה קל יותר לפריך. כדי להפוך את הרוטב, לשלב סוכר חום, רוטב סויה, gochujang, soju, שום, זנגביל ושמן שומשום במחבת ומרתיחים עד שהוא מתחיל לקבל סירופ. לטעום את הרוטב ולהוסיף גוצ ' וגרו עד שזה spiciness אתה רוצה את זה. מסננים את הרוטב דרך מסננת רשת דקה כדי להסיר את המוצקים. זה חשוב כמו מוצקים נוטים להתקבץ על פני השטח של העוף גורם לעור לאבד את crispness שלה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
גוצ ' וגרו.גוצ ' וגרו.
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף על 2 " של שמן צמחי לסיר תחתית כבד וחום ל 320 מעלות F (160C). הוציאו את העוף מהמקרר והשתמשו במגבות נייר כדי להסיר כמה שיותר לחות מפני השטח של העוף ככל האפשר. חשוב שתייבש מאוד את העוף, כי הוא יתזים בשמן החם ועושה בלגן, והעור לא יתפרש יפה כל כך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מפזרים על עמילן תפוחי אדמה, ולזרוק את העוף כדי מעיל שווה כל חתיכה עם שכבה דקה של עמילן. מטגנים את כנפי העוף במשך 10 דקות בקבוצות. אפשר לדחוס לא מעט כנפיים, כל עוד הן שקועות לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עמילןעמילן
4
מעבירים לצלחת וממשיכים לטגן את שאר הכנפיים. להגדיל את חום השמן ל 375 מעלות F (190C). מטגנים את העוף שוב עד שהכנפיים חומות זהובות (כ-2-3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
דַק-דַק-
5
להעביר את הכנפיים ישירות לקערת זיגוג במהירות לזרוק מעיל בקלילות עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
העבר מיד למגש הגשה. אם הם יושבים ברוטב יותר מדי זמן הם יספגו יותר מדי נוזל ולשחרר את הפריכות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Chateau Ste. מישל ריזלינג עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל ריזלינג
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.