עוף מטוגן קוריאני (Yangnyeom Chikin)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו עוף מטוגן קוריאני (yangnyeom Chikin), עוף מטוגן קוריאני (yangnyeom Dak), ו עוף מטוגן קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את המלח על כנפי העוף, מכסים בניילון נצמד ומשאירים אותם במקרר למשך 24 שעות. זה לא רק עונות העוף, זה שואב לחות נוספת מפני השטח של העוף עושה את זה קל יותר לפריך. כדי להפוך את הרוטב, לשלב סוכר חום, רוטב סויה, gochujang, soju, שום, זנגביל ושמן שומשום במחבת ומרתיחים עד שהוא מתחיל לקבל סירופ. לטעום את הרוטב ולהוסיף גוצ ' וגרו עד שזה spiciness אתה רוצה את זה. מסננים את הרוטב דרך מסננת רשת דקה כדי להסיר את המוצקים. זה חשוב כמו מוצקים נוטים להתקבץ על פני השטח של העוף גורם לעור לאבד את crispness שלה.
הוסף על 2 " של שמן צמחי לסיר תחתית כבד וחום ל 320 מעלות F (160C). הוציאו את העוף מהמקרר והשתמשו במגבות נייר כדי להסיר כמה שיותר לחות מפני השטח של העוף ככל האפשר. חשוב שתייבש מאוד את העוף, כי הוא יתזים בשמן החם ועושה בלגן, והעור לא יתפרש יפה כל כך.
מפזרים על עמילן תפוחי אדמה, ולזרוק את העוף כדי מעיל שווה כל חתיכה עם שכבה דקה של עמילן. מטגנים את כנפי העוף במשך 10 דקות בקבוצות. אפשר לדחוס לא מעט כנפיים, כל עוד הן שקועות לגמרי.
מעבירים לצלחת וממשיכים לטגן את שאר הכנפיים. להגדיל את חום השמן ל 375 מעלות F (190C). מטגנים את העוף שוב עד שהכנפיים חומות זהובות (כ-2-3 דקות).
להעביר את הכנפיים ישירות לקערת זיגוג במהירות לזרוק מעיל בקלילות עם זיגוג.
העבר מיד למגש הגשה. אם הם יושבים ברוטב יותר מדי זמן הם יספגו יותר מדי נוזל ולשחרר את הפריכות שלהם.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Chateau Ste. מישל ריזלינג עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.