עוף מייפל מזוגג עם ירקות כפריים קלויים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם גזר גמדי, חמאה, תיבול עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה אדיר. מתכונים דומים: עוף מייפל מזוגג עם ירקות כפריים קלויים, בירה יכול עוף, ירקות בסגנון כפרי עם שום קלוי, ו עוף צרוב מייפל עם ירקות קלויים.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
עבור הירקות: בקערה קטנה, לטאטא יחד את התיבול, חרדל, שמן ומלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק עם הירקות ולהפיץ בשכבה על החלק התחתון של מחבת צלייה.
לתרנגולת: מתבלים את התרנגולת בתיבול התרנגולות.
מניחים את העוף על הירקות במחבת הצלייה. צלי עד זהב ומדחום מיידי לקרוא רושם 150 מעלות F כאשר מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך, 50 דקות עד 1 שעה.
עבור זיגוג: בעוד העוף הוא צלייה, לטאטא יחד את כל החומרים עבור זיגוג בסיר מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה מעט. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
כאשר העוף כמעט מבושל דרך, לחלוטין מעיל מבחוץ עם זיגוג באמצעות מברשת מאפה.
יוצקים כל זיגוג שנותר על הירקות. צלוי עד מיידית לקרוא מדחום רושם 175 מעלות F כאשר מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך, נוסף 15 עד 20 דקות.
הסר את העוף מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.