קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

עוף ממולא אנטיפסטי

עוף ממולא אנטיפסטי
עוף ממולא Antipasti עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורגנו, חזה עוף, חרדל דיז'ון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו אנטיפסטיname, כריך אנטיפסטי, ו Stromboli Antipasti (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: 12 (10 אינץ ' ארוך) חתיכות של מחרוזת מטבח
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
2
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 450 מעלות F. מרססים תבנית אפייה כבדה עם תרסיס שמן צמחי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
עבור ההלבשה: בקערה קטנה, לטאטא את חומץ היין האדום, אורגנו, זרעי שומר, חרדל, מלח, פלפל ושום. בהדרגה להקציף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
זרעי שומרזרעי שומר
חרדלחרדל
אורגנואורגנו
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
עבור העוף: בקערה בינונית, לשלב את הסלמי, pepperoncini, prosciutto, פרובולונה ועגבניות עם 1/4 כוס ההלבשה; לזרוק להתמזג באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
פרושוטופרושוטו
פרובולוןפרובולון
עגבנייהעגבנייה
עוף שלםעוף שלם
סלאמיסלאמי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים את חזה העוף, חלק בצד למטה על משטח העבודה עם החלק העבה ביותר בחלק העליון ואת הצד הישר בצד שמאל. באמצעות סכין חדה מאוד החל בצד ימין, לחתוך כל חזה עוף כמעט חצי אופקית (עצירה קרובה לצד שמאל), יצירת כיס למילוי. פתח את חזה העוף כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
תלולית רבע של המילוי על הצד הימני של השד, ולחץ בחוזקה כדי קומפקטי. מקפלים את הצד השמאלי (דש) של העוף בחוזקה על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
עוף שלםעוף שלם
7
להניח שלושה 10 אינץ חתיכות של מחרוזת על משטח העבודה 1 כדי 11/2 אינץ ' זה מזה.
8
מניחים את העוף על המיתרים וקושרים את המיתרים סביב העוף במרווחים כדי לשמור על הדש סגור מעל המילוי. לחץ בכל חתיכות מלית שנופלים החוצה.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
עוף שלםעוף שלם
9
מניחים את השדיים עוף על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
טפטוף עם 1/4 כוס של ההלבשה.
11
צלוי עד שהעוף מבושל דרך, 18 עד 20 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את העוף לסדין של נייר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
תן לנוח 5 דקות.
13
להגשה: לחלק את ארוגולה בין ארבע צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
14
תחתוך את החוטים מהעוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
15
חותכים כל שד באלכסון קל לפרוסות 1/2 אינץ ' רחב. מאוורר את פרוסות של שד אחד על ארוגולה על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
16
טפטוף עם הרוטב לשרת.