עוף ממולא ולנטינו
עוף ממולא ולנטינו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. . אם יש לך גבינת מוצרלה, פלפלים קלויים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. נסו עוגת שוקולד ולנטינו, פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, ו עוף Spinoccoli-חזה עוף ממולא בפירורי לחם עם תרד, ברוקולי וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). פרוס חזה עוף חצי לאורכו, משאיר את החצאים המחוברים בצד אחד: נפתח והניח שטוח, חזה העוף צריך להיות דומה לפרפר.
מניחים בין שני יריעות של פלסטיק לעטוף, ו פאונד שטוח. חזור עם חזה עוף שנותר.
מערבבים גבינת פרמזן עם תיבול איטלקי ועירית, ומפזרים על חזה עוף. בקצה אחד של כל שד, מניחים 3 רצועות פלפל קלוי. למעלה עם 1 כף גבינה מגוררת.
מגלגלים כל חזה למעלה, החל בצד עם פלפלים וגבינה. הכנס קיסם בכל גליל כדי למנוע unrolling.
מניחים בתבנית אפייה מוכנה. לחמניות העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם, טפטוף עם שמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. הגדר תנור כדי לצלות, ולהמשיך לבשל במשך 5 עד 10 דקות.
הסר מהתנור, פרוסה כדי להציג את המילוי הצבעוני, לשרת.