עוף מצופה בייגלה עם רוטב גבינת צ'דר
עוף מצופה בייגלה עם רוטב גבינת צ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו אורז, חמאה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו נגיסי עוף מצופים בייגלה עם רוטב צ'דר קל, בייגלה מצופה עוף עם רוטב בירה גביני, ו בייגלה מצופה עוף ורוטב חמאת בוטנים טבילה (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת רדודה, לטאטא יחד את הביצים וחרדל עד חלקה. בצלחת רדודה נפרדת, מערבבים את הבייגלה והקורנית.
טובלים את העוף בתערובת הביצים, נותנים לעודף לטפטף. לדלות בתערובת בייגלה למעיל.
במחבת nonstick גדולה, חום 2 כפות של שמן זית על חום בינוני.
מוסיפים חצי מהעוף ומבשלים עד שמבשלים אותו, 5 עד 6 דקות לכל צד.
הסר את העוף מהמחבת ולשמור חם. חזור על ההליך עם הנותרים 2 כפות שמן ועוף. נקה את המחבת.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, במשך 2 דקות. לאט להוסיף את החלב, לטאטא עד חלקה. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק.
מגישים עם פילאף ברוקולי ואורז.
בסיר בינוני, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עוד 3 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה. מערבבים במרק. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים עד שהאורז רך, 15 עד 20 דקות.