פלפל פיצריה
מתכונים דומים: פיצה פיצריאנית אונו, המבורגרים פיצריה, ו פיצה פיצ'רית אונו של עורות.
הוראות
חותכים צמרות את פלפלים; להשליך צמרות, זרעים, וממברנות. לבשל פלפלים במים רותחים 5 דקות; לנקז ולהניח בצד.
הוציאו תרמילים מנקניק, וזרקו תרמילים. מבשלים נקניק, בצל, ושום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד השחמה, ערבוב כדי להתפורר נקניק.
מוסיפים פטריות; לטגן 2 דקות או עד מכרז. מערבבים בפרמזן גבינה, זיתים, תיבול איטלקי, מלח, רוטב עגבניות; לבשל 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מחלקים תערובת נקניק באופן שווה בין פלפלים, העליון עם גבינת מוצרלה.
מניחים פלפלים ממולאים בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'; אופים ב 350 במשך 15 דקות.
מגישים עם לחם קלוי. (גודל הגשה: 1 פלפל ממולא 1 פרוסת לחם).