עוף מצופה בעשב ואורזו פטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף מצופה עשב ופטרוזיליה orzo. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, חמאה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוף אפוי בתנור עם רוטב שמן זית ופטרוזיליה, סלמון מצופה בפרמזן-הרב עם אורזו הדרים, ו עוף קרוסטי עשב.
הוראות
לבשל orzo על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
ניקוז. מערבבים פטרוזיליה, 2 כפיות חמאה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. תתחמם.
בעוד פסטה מבשלת, מפזרים עוף עם 1/4 הנותרים מלח כפית ופלפל 1/8 הנותרים; מפזרים קנסות herbes על שני הצדדים של עוף, לחיצה בעדינות לדבוק.
ממיסים 4 כפיות נותרות חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים שמן למחבת, ומערבלים למעיל.
הוסף עוף למחבת; לבשל 5 דקות או עד השחמה. הפוך עוף מעל; לבשל 7 דקות או עד הסוף.
הסר עוף מחבת; תן לעמוד במשך 3 דקות.
מגישים עוף על תערובת אורזו.