קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות33
מגזין

עוף מצופה פקאן

עוף מצופה פקאן
עוף פקאן מצופה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 504 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פירורי לחם פנקו בסגנון, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: עוף מצופה פקאן, עוף מצופה פקאן, ו עוף מצופה פקאן.

הוראות

1
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
בצלחת רדודה, מערבבים פירורי לחם, פקאנים ופטרוזיליה. בצלחת רדודה נוספת, מניחים יוגורט. לטבול עוף ליוגורט, ואז מעיל בתערובת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום בינוני עד חם. לבשל עוף בשמן 8 עד 10 דקות, הופך פעם אחת, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז ציפוי הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'