ספגטי הודו עם נקניק ופלפלים
ספגטי הודו עם נקניק ופלפלים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 591 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו את הפלפל, המלח, שמן הזית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. וזה נהדר. נסו ספגטי עם נקניק ופלפלים, ספגטי עם נקניק ופלפלים, ו נקניק ופלפלים ממולאים דלעת ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
בינתיים, להסיר ולזרוק תרמילים מנקניק; לבשל נקניק ב 1 כף. שמן חם בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני-גבוה 8 עד 10 דקות או עד בשר הוא כבר לא ורוד, לשבור נקניק לחתיכות בזמן הבישול.
הסר נקניק וטיטופים מהתנור ההולנדי, ולנקז היטב על מגבות נייר. זרוק כל טפטוף בתנור הולנדי.
בצל קצוץ ו-3 המרכיבים הבאים הנותרים 1 כף. שמן חם בתנור ההולנדי מעל חום בינוני-גבוה 5 עד 6 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים עגבניות, מלח ופלפל; מבשלים 4 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים נקניק, פסטה, וגבינה.
העברת תערובת להגשה מגש, ומגישים מיד.
כדי להקפיא: להכין מתכון לפי ההוראות. מגניב 30 דקות.
מניחים תערובת פסטה בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'. מכסים בחוזקה עם לעטוף פלסטיק רדיד אלומיניום. להקפיא עד 2 חודשים. הפשרה במקרר 24 שעות. מחממים תנור ל 35
הסר ולהשליך לעטוף פלסטיק רדיד אלומיניום. מכסים בנייר אלומיניום, ואופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד מחומם היטב.