עוף מרוקאי
עוף מרוקאי דורש מסביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, תערובת tabbouleh, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשזיפים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר עם שזיפים וריבס כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו עוף מרוקאי, עוף מרוקאי, ו עוף מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף והחום בצד אחד. הפעל ולהוסיף את הבצל; להמשיך לבשל עד הבצל והעוף הם השחמה.
מסננים את השומן העודף. מערבבים את העגבניות, מיץ, שזיפים יבשים, allspice, מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומבשלים 5 דקות על אש בינונית.
לחשוף ומבשלים כ -10 דקות, עד שהרוטב מתעבה והעוף נעשה; הפיכת העוף ומערבבים את הרוטב מדי פעם.
בינתיים לשלב את המים הרותחים ואת tabbouleh. לכסות ולנוח במשך 5 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה לטבולה, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים את העוף ורוטב על מיטה של tabbouleh.