עוף מרסלה
עוף מרסלה דורש בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 326 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, חצאי חזה עוף, פטריות ותיבול. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 71% . מרסלן כדורי עוף על קרמי פולנטה , מרסלת עוף קלה ומרסלה עוף ולנטיינס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
משטחים את העוף ל-1/2 אינץ'. עוֹבִי.
מניחים בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף רוטב לסלט. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 8 שעות או לילה.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מערבבים את הקמח, התיבול האיטלקי, אבקת השום, הפפריקה והפלפל; מפזרים על שני צידי העוף. במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול, מבשלים עוף ב-1 כף שמן וחמאה במשך 2 דקות מכל צד או עד להשחמה.
העבר ל-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מוסיפים בהדרגה מרק ויין למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. מסננים רוטב; לְהַפְרִישׁ. באותה מחבת מבשלים פטריות בשמן הנותר למשך 2 דקות; לְנַקֵז. מערבבים רוטב לתוך פטריות; לחמם דרך.
יוצקים על עוף; מפזרים פטרוזיליה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שמיצי העוף צלולים.