עוף משופשף אדובו
עוף שפשף אדובו נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 681 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 293 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מרינדה, והוא נעשה בסביבות 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם מרק עוף, טורטיות תירס, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 83%, וזה יוצא דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף משופשף אדובו, טונה אפריקאית משופשפת, ו סטייקי טונה אפריקאים משופשפים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מחממים את השמן בסיר כבד ובינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקיפות, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 3 דקות.
מוסיפים את הצ ' ילי ומבשלים עד להכהות משני הצדדים, בערך 1 דקה.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. ממשיכים לרתיחה עד שהצ ' ילי רך, כ -5 דקות.
מעבירים את התערובת לבלנדר ומחית. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים גריל או מחבת גריל גדולה על אש בינונית-גבוהה.
בינתיים משפשפים את תערובת האדובו על כל העוף, בעזרת כמחצית מהאדובו. צורבים את העוף, בצד החזה כלפי מטה, עד להופעת סימני גריל, כ-6 דקות.
מברישים מעט רוטב אדובו בצד השני של העוף. הופכים את חזה העוף כלפי מעלה, מניחים בתבנית אפייה ומעבירים לתנור. מבשלים את העוף, מתבשלים ברוטב האדובו הנוסף כל 20 דקות, עד שמדחום בשר רושם טמפרטורה פנימית של 165 מעלות פרנהייט, כ -40 דקות.
מגישים עם טורטיות תירס להכנת טאקו ופלחי ליים.