גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, מלפפון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ג'אווה ונוניה סמבל ואורז מוקפץ עם סמבל, מתכון במיה סמבל (אצבעות של גברת סמבל), ו מתכון סמבל אודאנג (חסילון סמבל).
הוראות
1
שים את הבצלים במעבד מזון עם שום וג ' ינג ' ר. בליץ עד שהוא חלק ככל האפשר, ואז לשפוך חצי המניה ו בליץ שוב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מחממים מחבת גדולה ללא מקל, מפזרים את התבלינים וטוסט במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את תערובת הבצל, את המניה הנותרת ואת כל אבל כפית של צ ' ילי קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מוסיפים את השקדים והעגבניות הטהורות ומערבבים היטב. מבשלים במשך 35 דקות עד רך לחלוטין, ערבוב מדי פעם והוספת קצת מים אם התערובת מתחילה לתפוס על החלק התחתון של המחבת.