קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

עוף סוזן

עוף סוזן
עוף סוזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 840 קלוריות. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם אטריות ביצים, פטריות, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. מתכונים דומים: Tatsutage של סוזן פניגר עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף, חזה עוף צלוי במחבת של סוזן ספייסר עם חומץ, חרדל וטרגון, ו סלסה הקיץ של סוזן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים אטריות ביצים מבושלות בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביצים מבושלותאטריות ביצים מבושלות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מוסיפים גבינה, פטריות וסלרי ומערבבים היטב; יוצקים במלאי עוף. (הערה: אם רמת המניה עוף לא ניתן לראות דרך אטריות, להוסיף יותר עד שהוא יכול.)
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4
מניחים חזה עוף על גבי תערובת אטריות, צד העצם למטה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
5
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד העור הוא חום פריך ומיצי עוף לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן