עוף סוזן
עוף סוזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 840 קלוריות. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם אטריות ביצים, פטריות, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. מתכונים דומים: Tatsutage של סוזן פניגר עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף, חזה עוף צלוי במחבת של סוזן ספייסר עם חומץ, חרדל וטרגון, ו סלסה הקיץ של סוזן.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים אטריות ביצים מבושלות בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' משומנת קלות.
מוסיפים גבינה, פטריות וסלרי ומערבבים היטב; יוצקים במלאי עוף. (הערה: אם רמת המניה עוף לא ניתן לראות דרך אטריות, להוסיף יותר עד שהוא יכול.)
מניחים חזה עוף על גבי תערובת אטריות, צד העצם למטה.
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד העור הוא חום פריך ומיצי עוף לרוץ ברור.