קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

עוף סלסה מנגו

עוף סלסה מנגו
גשו לסופר וקנו בצל, מנגו, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף מנגו בגריל עם רוטב מנגו תות, עוף סלסה מנגו, ו עוף עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין סלסה: בקערה קטנה, לשלב את המנגו, בצל, כוסברה, פלפל ירוק ופלפל צ ' ילה אדום. שים בצד עד שישב בכלא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מנגומנגו
בצלבצל
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
להלום קלות חזה עוף עם פטיש כדי לשטח. מקציפים את הביצה והחלב ביחד. ואז לצפות אותם בתערובת ביצה/חלב ואז פירורי הלחם. צ ' יל במשך 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פירורי לחםפירורי לחם
חלבחלב
ביצהביצה
3
מטגנים את העוף בשמן זית עד מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עוף שלםעוף שלם
4
מסננים ומגישים עם סלסה מנגו.
מרכיבים שתצטרך
מנגומנגו
סלסהסלסה
5
מקשטים עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.