עוף Scaloppini עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1078 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, קמח, שמן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Scaloppini עוף, Scaloppini עוף דרום מערב, ו Scaloppini עוף עם פלפלים ופטריות.
הוראות
1
מחממים כמות קטנה של שמן ו 2 כפות חמאה במחבת גדולה. לדלות עוף בקמח מתובל ו לטגן במחבת, הופך פעם אחת, עד חום מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר עוף מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף את שאר החומרים, עד וכולל את הצלפים, למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים עד שפטריות מתרככות ומבושלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מוסיפים את העוף למחבת כדי לחמם ולהכין רוטב חמאת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים פסטה מבושלת על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
2
מוסיפים חצי רוטב חמאה לתערובת עוף וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מניחים תערובת עוף על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רי
4
הוסף רוטב נוסף על גבי כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
6
מחממים את מיץ הלימון ויין לבן בסיר על אש בינונית. מביאים לרתיחה ולהפחית בשליש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים שמנת ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
8
לאט להוסיף חמאה, על 2 כפות בכל פעם, עד משולב לחלוטין, לטאטא כל הזמן. מתבלים במלח ופלפל.