עוף עטוף בנייר
ניתן להכין את העוף העטוף בנייר המתכון בערך 4 שעות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 80 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול. גשו לסופר וקנו זנגביל, שום, שמן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: בולגוגי עטוף בנייר אורז, בורי אדום עטוף בנייר, ו נייר עטוף סלמון יום השנה.
הוראות
מערבבים בקערה את רוטב הטריאקי, השום, הג ' ינג ' ר ופתיתי הפלפל האדום; מערבבים פנימה את נתחי העוף עד לציפוי יסודי.
מכסים את הקערה ומקררים את העוף 3 עד 4 שעות עד לילה.
מוציאים חתיכת עוף מהמרינדה ומניחים במרכז ריבוע אלומיניום.
מקפלים את הריבוע באלכסון מעל חתיכת העוף בצורת משולש; קפלו את הקצוות הפתוחים של המשולש מספר פעמים ולחצו היטב יחד כדי לאטום את העוף בנייר הכסף. חזור על הפעולה עם נתחי העוף שנותרו. מחק את המרינדה המשומשת.
מחממים שמן בטיגון עמוק או בסיר גדול ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מוסיפים בעדינות את חבילות נייר הכסף האטומות לשמן החם ומטגנים עד שהעוף רך ומבושל, 2 עד 4 דקות.
מסננים את החבילות על מגבות נייר ומניחים להתקרר מעט.
להגשה, קרעו את החבילות לאורך הקצוות האטומים.