עוף על האש עם סוקוטש
המתכון ברביקיו עוף עם סוקוטש מוכן תוך כ 40 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1056 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, רוטב ווסטרשייר, מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו עוגת סיר סוקוטש עוף, סוכות עוף מוקרם, ו עוף עם סוקוטש בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור; מחממים עד 425 מעלות F. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף. צלי עד שהעור הוא זהוב ופריך, כ -30 דקות.
מערבבים את סיידר, קטשופ, רוטב ווסטרשייר ו 1 כף חרדל בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום בינוני ומבשלים, ערבוב, עד מעובה מעט, על 15 דקות.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הלבנים בצל ירוק, פלפל, 1/2 כפית מלח וכמה טחנות פלפל. לבשל, ערבוב, עד הירקות מתרככים מעט, על 5 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס מים, תירס, שעועית לימה וחרדל 1 כפית הנותרים. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהירקות רכים, כ -10 דקות. מוסיפים את הגדלים הירוקים.
מברישים את העוף ברוטב ברביקיו מוכן ומטגנים עד שהרוטב סמיך ומבעבע, כ -3 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.