עוף עם יין וטרגון
עוף עם יין וטרגון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap מגיש 4 . מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, שמן זית, פלפל טחון טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה די גרוע. נסו עוף עם יין אדום וטרגון, עוף בטרגון ורוטב יין Vol Au פתחים, ו עוף ברוטב שמנת טרגון יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת זכוכית קטנה או נירוסטה, לשלב 2 כפות של היין ו 1/2 כפית של טרגון מיובש. תניח בצד.
מעיל את העוף עם שמן זית ולסדר את החתיכות, עור בצד למעלה, במחבת צלייה גדולה.
מפזרים את חתיכות העוף עם הנותרים 1 כף יין ועונה עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מעל כל חתיכת עוף עם חתיכת חמאה.
מבשלים את העוף במשך 15 דקות ולאחר מכן מפזרים עם הנותרים 1 1/2 כפיות טרגון. מוסיפים את העוף ומבשלים עד שהשדיים מסיימים, בערך עוד 20 דקות.
הסר את השדיים ומבשלים את הרגליים עד הסוף, כ 5 דקות יותר.
הסר את מחבת הצלייה מהתנור; להחזיר את השדיים למחבת.
תחמם את המטגן. למרוח את העוף ולאחר מכן לצלות עד העור הוא חום זהוב, על 2 דקות.
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה. הגדר את המחבת מעל חום מתון ולהוסיף את תערובת היין-טרגון שמורות והמים. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להוציא כל חתיכות חומות. מרתיחים עד מופחת כ 3 כפות, על 3 דקות.
מוסיפים את כל המיצים המצטברים מהעוף וקמצוץ כל מלח ופלפל. כפית את הרוטב על העוף.
המלצת יין: יין אדום כפרי מלא מדרום צרפת הוא בחירה מושלמת עבור מאכל צרפתי מסורתי זה. גיגונדה, קפה-דה-רה, או קרוז-הרמיטאז', כל אחד מעמק הרנה, יהיה בחירה טובה.