קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

עוף עם יין וטרגון

עוף עם יין וטרגון
עוף עם יין וטרגון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap מגיש 4 . מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, שמן זית, פלפל טחון טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה די גרוע. נסו עוף עם יין אדום וטרגון, עוף בטרגון ורוטב יין Vol Au פתחים, ו עוף ברוטב שמנת טרגון יין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערת זכוכית קטנה או נירוסטה, לשלב 2 כפות של היין ו 1/2 כפית של טרגון מיובש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טרגון מיובשטרגון מיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעיל את העוף עם שמן זית ולסדר את החתיכות, עור בצד למעלה, במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מפזרים את חתיכות העוף עם הנותרים 1 כף יין ועונה עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מעל כל חתיכת עוף עם חתיכת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מבשלים את העוף במשך 15 דקות ולאחר מכן מפזרים עם הנותרים 1 1/2 כפיות טרגון. מוסיפים את העוף ומבשלים עד שהשדיים מסיימים, בערך עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
הסר את השדיים ומבשלים את הרגליים עד הסוף, כ 5 דקות יותר.
7
הסר את מחבת הצלייה מהתנור; להחזיר את השדיים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תחמם את המטגן. למרוח את העוף ולאחר מכן לצלות עד העור הוא חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
9
מעבירים את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה. הגדר את המחבת מעל חום מתון ולהוסיף את תערובת היין-טרגון שמורות והמים. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להוציא כל חתיכות חומות. מרתיחים עד מופחת כ 3 כפות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
מוסיפים את כל המיצים המצטברים מהעוף וקמצוץ כל מלח ופלפל. כפית את הרוטב על העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
המלצת יין: יין אדום כפרי מלא מדרום צרפת הוא בחירה מושלמת עבור מאכל צרפתי מסורתי זה. גיגונדה, קפה-דה-רה, או קרוז-הרמיטאז', כל אחד מעמק הרנה, יהיה בחירה טובה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)