עוף פטה
אם יש לך פירורי לחם, גבינת פטה בזיליקום עגבניות, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו המבורגר עוף פטה ותרד (הידוע גם כ-Spanakopita בורגר) עם חלומי בגריל, פלפלים אדומים קלויים ורוטב פטה ותרד, סלט מלפפון ופטה (Ensalada de Pepino y פטה), ו עוף פטה פנטסטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים חזה עוף בין 2 חתיכות של נייר שעווה. בעדינות להלום עוף עם צד שטוח של פטיש בשר או מערוך עד בערך 1/4 אינץ'; להסיר נייר שעווה.
מניחים 1 אונקיה של גבינת פטה במרכז כל חזה עוף, לקפל במחצית.
מורחים 2 כפות פירורי לחם בתחתית תבנית האפייה מוכן. מסדרים עוף בצלחת, ומעל עם פירורי לחם הנותרים.
אופים 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.