מרק עגבניות ואבוקדו צוננים דורשים כשעתיים ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 184 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-10 גרם שומן למנה. מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וראשוני מגיש 6 ומחירו 1.43$ למנה. 59 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. אם יש לך אבוקדו, פלפל קאיין, מיץ עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מושלם לסתיו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 97%. הציון הזה אדיר. מרק עגבניות צונן עם סלסת אבוקדו, מרק עגבניות צונן עם אבוקדו וליים, ומרק עגבניות-אבוקדו צונן עם סלסת עגבניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מניחים עגבניות, אבוקדו, בצל, פלפל ירוק ומיץ לימון בקערת מעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
6 פחיות (12 אונקיות כל אחת) חלב אידוי
מיץ לימון - כ-1/4 לימון
6 בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוסים דק
תערובת לחם לכל מטרה
זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי
ציוד שתשתמש בו
עלי טרגון טריים או 1/2 כוס עלי בזיליקום טריים
1 1/2 פאונד סינטה עליונה, חתוך כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות או אצבעות בגודל 1/8 אינץ'
2
יוצקים פנימה 1 כוס מיץ עגבניות ומעבדים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: סקרמנטו)
3
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומערבבים פנימה את יתרת מיץ העגבניות ו-1 כוס יוגורט. מתבלים לפי הטעם במלח. מצננים במשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: סקרמנטו)
5 תותים גדולים, חצויים לאורכם
אנשובי (זן מלוח), שטוף ומרוקן
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד סינטה עליונה, חתוך כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות או אצבעות בגודל 1/8 אינץ'
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.