עוף פטריות ועשבי תיבול
עוף פטריות ועשבי תיבול לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 354 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם רוזמרין, עירית, קרם מרוכז של מרק פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף פטריות ועשבי תיבול, עוף פטריות-עשב, ו עוף פטריות ועשבי תיבול עבור מתכונים דומים.
הוראות
משטחים עוף ל-1/2 אינץ'. עובי. במחבת גדולה, עוף חום בחמאה. בקערה קטנה שלבו את המרק, הפטריות, המים, העירית, החרדל, הלימון-פלפל, המלח, מלח השום, הרוזמרין והטימין; יוצקים מעל עוף.
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד שמדחום קורא 170 מעלות צלזיוס.