פאי אננס מוזהב
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ציפוי קצפת מגניב, דובדבנים maraschino, עוגיות אוריאו זהובות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו אורז אננס זהוב, סלסה אננס זהוב, ו מנות ראשונות תבשיל אננס זהוב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 14 של העוגיות במיכל מעבד מזון; כיסוי. תהליך עד מרוסק דק.
מערבבים פירורים עם חמאה; לחץ בחוזקה על החלק התחתון ומעלה של צלחת פאי 9 אינץ'.
אופים 6 עד 8 דקות. או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.
לחתוך גס הנותרים 10 עוגיות.
הסר 1/4 כוס של עוגיות קצוצות; לכסות ולהניח בצד לשימוש מאוחר יותר.
מוסיפים חלב לתערובת פודינג יבשה בקערה בינונית. הכה עם חוט להקציף 2 דקות. או עד שיתמזג היטב. מקררים 5 דקות. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף ונותר עוגיות קצוצות. כפית אננס לתוך הקרום; העליון עם תערובת פודינג.
מקררים לפחות 4 שעות. למעלה עם שמור 1/4 כוס עוגיות קצוצות רק לפני ההגשה.
מקשטים כל מנה עם דובדבן מרשינו. חנות שאריות עוגה במקרר.