תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פיקטן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 445 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, צלפים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הקמח בצלחת רדודה, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, מקציפים לשלב, ומניחים בצד.לטפוח את העוף יבש עם מגבות נייר לחתוך כל שד בחצי אופקית כדי ליצור 2 חתיכות דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עוגיות אוראו קצוצות
2
מניחים חתיכה 1 על משטח עבודה, מכסים בניילון נצמד, ומשקל לעובי של 1/4 אינץ ' אפילו עם פטיש בשר, מערוך, או תחתית המחבת; מעבירים לצלחת גדולה. חזור עם 3 חתיכות הנותרים של עוף. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ. בינתיים, להתאים מתלה חוט על תבנית אפייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, לדלות 2 חתיכות של עוף בקמח המנוסה, להפוך מעיל שני הצדדים, ולנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כתום M&m מעט אפייה
4
מניחים את העוף במחבת ומבשלים עד חום זהוב בהיר סביב הקצוות מבושל דרך, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
העברה למתלה החוט, מתבלים במלח, ומכסים באופן רופף עם חתיכת רדיד אלומיניום. חזור עם 2 חתיכות הנותרים של עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כתום M&m מעט אפייה
6
יוצקים כל שמן שנותר מתוך המחבת, להחזיר אותו לחום בינוני, ולהוסיף 1 כף של החמאה. כאשר הוא קצף, להוסיף את השום ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את היין, מיץ לימון, ומלח ופלפל נמדדים ומגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה. מבשלים עד מופחת בחצי ומתחילים להתעבות, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הצלפים, מערבבים לשלב, ומבשלים עד שהתחממו, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
9
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
לטאטא את 4 כפות הנותרים של חמאה 1 חתיכת בכל פעם, לתת לכל להמיס לפני הוספת הבא, עד כל החמאה נוספה הרוטב התעבה. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
11
מגישים מיד עם פיקטה עוף, כפית חלק מהרוטב על כל חתיכה.