עוף פיקטה
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 100 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. אם יש לכם מרק עוף, מיץ לימון, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה.
הוראות
מתבלים את העוף במלח ופלפל ומפזרים 1 כף קמח.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד; מבשלים את cutlets עד אטום לאורך, 1 עד 2 דקות לכל צד.
להעביר את cutlets לצלחת. (שמור את המחבת.) להפחית את החום מתחת למחבת בינוני.
מוסיפים את כפית השמן הנותרת ושום לאותו מחבת; מבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
לטאטא יחד את המרק, מיץ לימון 1 כפית קמח, ולהוסיף למחבת. רוטב מבשלים עד מופחת מעובה, 2 עד 3 דקות. מערבבים בחומץ, פטרוזיליה וצלפים. מערבולת בחמאה עד שהרוטב מבריק ומעובה מעט.
מגישים עוף עם הרוטב. לזרוק את ארוגולה וגרידת לימון מגורד טרי עם טפטוף קל של שמן זית; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, לפזר על עוף.
מגישים עם פסטה או תפוחי אדמה לפי הצורך.