עוף פיקטה
עוף פיקטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 617 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, מלח ים ופלפל, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 31 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 70%, וזה טוב. מתכונים דומים: עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מתבלים עוף במלח ופלפל. עוף עוף בקמח ולנער עודף.
במחבת גדולה בגודל 10 או 12 אינץ ' על אש בינונית גבוהה, ממיסים 2 כפות חמאה עם 3 כפות שמן זית. כאשר חמאה ושמן מתחילים לרחוש, מוסיפים 2 חתיכות עוף ומבשלים 3 דקות. כשהעוף משחים, הופכים ומבשלים בצד השני למשך 3 דקות.
מוציאים ומעבירים לצלחת. ממיסים עוד 2 כפות חמאה ומוסיפים עוד 2 כפות שמן זית. כאשר חמאה ושמן מתחילים לרחוש, מוסיפים את 2 חתיכות העוף האחרות ומשחימים את שני הצדדים באותו אופן.
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים עוף לצלחת.
מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומוסיפים את מיץ הלימון, הציר והצלפים. מחזירים לתנור ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות חומות מהתבנית לקבלת טעם נוסף. בדוק אם יש תיבול. מחזירים את כל העוף למחבת ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים לרוטב 2 כפות חמאה שנותרו ומקציפים במרץ.
יוצקים רוטב על עוף ומקשטים בפטרוזיליה.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
עוף פיקטה עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן וגרונר וולטלינר. גם לגרגדזנר ולטלינר וגם לסוביניון בלאן יש טעמי הדרים וצמחי מרפא המשלימים את הלימון והפטרוזיליה של עוף פיקטה. וינה ליידה סוביניון בלאן עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![וינה ליידה סוביניון בלאן]()
וינה ליידה סוביניון בלאן
סוביניון בלאן 2013, המציג מינרליות אקספרסיבית, מסומן בעוצמה ארומטית עוצמתית ובספקטרום ארומטי רחב, עם תווים צמחיים, לימון וטרופיים. הוא טרי בחיך, ומציע חומציות פריכה וחריפה וגימור לימון עסיסי. זוג עם עוגות סרטן, טרגון עוף או מולים.