קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מטבחיםמקסיקני
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריחת סקווש מטוגן עם סלסה ורדה

פריחת סקווש מטוגן עם סלסה ורדה
פריחת סקווש מטוגן עם סלסה ורדה עשויה להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. זה מנות ראשונות יש 191 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם מוצרלה די bufala, אבקת אפייה, פריחת סקוושוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פריחת דלעת מטוגנת, פריחת קישואים או קישואים מטוגנים, ו פריחת סקווש מטוגנת ממולאת בריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בזהירות לקלף עלי כותרת של פריחת סקווש.
מרכיבים שתצטרך
12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו
2
מניחים חתיכה אחת של מוצרלה וחצי פילה אנשובי בכל. פריחת טוויסט סגורה לטבול בבלילה כדי מעיל מלא.
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשוביפילה אנשובי
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
3
מקום פריחת סקווש בשמן חם ומטגנים עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז ולהתבשל במלח; מגישים מיד עם סלסה ורדה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.