קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

עוף פיקטה III

עוף פיקטה III
עוף פיקטן III עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פפריקה, מיץ לימון, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . מתכונים דומים: עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה.

הוראות

1
בקערה רדודה, מערבבים יחד קמח, פפריקה, ומלח ופלפל. לדלות חתיכות עוף בקמח המנוסה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חתיכות עוףחתיכות עוף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פפריקהפפריקה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני, ועוף מטגן עד חום זהוב בהיר (כ -45 שניות לכל צד).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר עוף מחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
כדי מחבת, להוסיף פטריות, מיץ לימון, ציר עוף. מבשלים עד רוטב חלק, קל מתפתח. מתבלים באבקת שום. להחזיר את העוף למחבת, ומבשלים עד העוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור. מערבבים לבבות ארטישוק, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
ציר עוףציר עוף
אבקת שוםאבקת שום
מיץ לימוןמיץ לימון
פטריותפטריות
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת