עוף פיקטה מהיר
אם יש לך פטרוזיליה, אטריות, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף פיקטה מהיר, עוף פיקטה מהיר, ו עוף פיקטה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל חזה עוף במחצית אופקית.
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות מערוך או הצד השטוח של פטיש בשר.
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ופלפל; לדלות קלות פירורי לחם.
מבשלים חצי עוף ב 1 כף. שמן חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב ועשה.
הסר עוף למגש הגשה, ומכסה בנייר אלומיניום. חזור על הנוהל עם עוף שנותר 1 כף. שמן זית.
מוסיפים מרק ומיץ לימון למחבת, ומבשלים, תוך ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת, עד שהרוטב מתעבה מעט.
הסר מהחום; להוסיף חמאה ופטרוזיליה, ערבוב עד חמאה נמס.
יוצקים רוטב על עוף, ומגישים מעל אטריות חמות.