גבינת וניל מתוקה Pierogi
גבינת וניל מתוקה Pierogi יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. אם יש לכם שעועית וניל, חמאה, בצק פירוגי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. נסו Pierogi גבינה מתוקה מטוגנת, פירוגי בטטה, ו תפוחי אדמה וגבינה פירוגי (מתכונים דומים).
הוראות
כפית גבינת קוטג ' לתוך מסננת בדולח מעל קערה בינונית; בואו לעמוד 1 שעה. לגרד גבינת קוטג ' סחוט למעבד מזון או בלנדר.
מוסיפים תערובת סוכר לגבינת קוטג'; תהליך עד מעורבב היטב. גרדו זרעים מפולי וניל; הוסיפו זרעים לתערובת הגבינה, והזמינו שעועית לשימוש נוסף.
מוסיפים גבינת שמנת לתערובת גבינה; דופק עד חלקה.
מניחים תערובת גבינה בקערה; צמרמורת במקפיא במשך 30 דקות.
מחלקים בצק פירוגי ל-16 חלקים שווים, ומעצבים כל אחד לכדור. עבודה עם מנה אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל כדור לתוך מעגל 3 1/2 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
כפית 1 תערובת גבינה מעוגלת על חצי מכל מעגל. הביאו 2 צדדים מנוגדים של מעגל למרכז, וצבטו כדי לאטום, החל ממרכז וצובט את שני הצדדים כדי ליצור צורה של חצי ירח. חזור עם בצק שנותר ותערובת גבינה.
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול.
הוסף מחצית pierogi; לבשל 7 דקות או עד שנעשה (pierogi יעלה על פני השטח).
הסר pierogi עם כפית מחוררת, ולנקז במסננת (pierogi ידבק למגבת נייר).
מניחים pierogi בשכבה אחת על תבנית אפייה או מגש. חזור על הנוהל עם פירוגי שנותר.
מחממים 1 1/2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 8 pierogi; לבשל 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר pierogi; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 1/2 כפיות חמאה 8 pierogi.