עוף פפריקה טעים.
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: עוף פפריקה טעים., מרק עדשים לבן עם צ'וריסו וקרם פפריקה-soupe aux lentilles בלונדיניות avec chorizo et crème au paprika, ו צלי חזיר וטוב בשבילך אתגר.
הוראות
להקציף יחד יוגורט, שום, 3 כפות פפריקה, 2 כפות שמן זית, 1 כף רסק צ ' ילה חם, ופלפל קאיין בקערה גדולה.
מערבבים בחתיכות עוף וזורקים למעיל שווה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במקרר במשך 3 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
הסר עוף מהשקית והעברה לצלחת או תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר. חתיכות עוף לטפוח יבש עם מגבות נייר יותר. מתבלים במלח.
מערבבים 1/4 כוס שמן זית, חומץ שרי, קטשופ, 1/8 כפית רסק צ ' ילה חם, קמצוץ פפריקה, מלח ופלפל בקערה קטנה. תניח בצד.
עוף גריל, עור בצד למטה, על הגריל שחומם מראש במשך 4 דקות עם מכסה גריל סגור.
הפעל עוף וגריל עם מכסה סגור עד משחימים היטב בשר כבר לא ורוד במרכז, על 6 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
תערובת חומץ שרי כפית על עוף מבושל ומגישים.