עוף פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף פקאן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, חלב-חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף פקאן, עוף פקאן, ו עוף פקאן של פט.
הוראות
מניחים חצאי חזה עוף בשקית ניילון zip-top.
הוסף תערובת ביצה לשקית; חותם. להשרות במקרר 4 שעות.
הסר עוף משקית; להשליך מרינדה.
מערבבים קמח דק אגוזי פקאן טחונים. לדלות עוף בתערובת קמח; לנער את עודף.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן קנולה למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים עוף למחבת; מטוגנים במשך 4 דקות או עד השחמה. תהפוך את העוף.
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד שנעשה.