קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

ג'בטה ממולאת בערמונים ופנצ' טה

ג'בטה ממולאת בערמונים ופנצ' טה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו מלית ג'בטה עם ערמונים ופנצ' טאן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לכו לחנות ואספו פנצ'טה, מלח ופלפל, מרק עוף דל מלח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מאוכלרשת יש 11 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. ציון זה הוא רע למדי. ג'בטה ממולאת בערמונים, פטריות ופנצ' טה, ג'בטה מלית עם ערמונים וצימוקים, ו מלית מחיטה מלאה עם פנצ'טה, ערמונים ופרמזן דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
חמאה תבנית אפייה מזכוכית בגודל 15 על 10 על 2 אינץ'. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הפנצ ' טה ומקפיצים עד שהיא פריכה וזהובה, כ -10 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הפנצ ' טה לקערה גדולה. ממיסים את יתרת החמאה באותה מחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי, הרוזמרין והשום.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
קולים עד שהבצל רך מאוד, בערך 12 דקות. מערבבים בעדינות את הערמונים והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מעבירים את תערובת הבצל לקערה הגדולה עם הפנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את הלחם והפרמזן וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
אחוז שומןאחוז שומן
9
מוסיפים מספיק מרק לתערובת המילוי כדי להרטיב. מתבלים את המילוי, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
10
מערבבים פנימה את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מעבירים את המילוי למאכל מוכן. מכסים בנייר כסף חמאה, בצד חמאה כלפי מטה, ואופים עד שהמלית מחוממת, כ-30 דקות. חושפים וממשיכים לאפות עד שהחלק העליון פריך וזהוב, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב את צ 'יאבטה עם קיאנטי, ורדיצ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו
פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם רמז של סגול. שזיפים, תווים סגולים מתערבבים עם גרגרי יער שופעים ובשלים. מרחיבה וחיה על החיך, עם תחושת פה מתמשכת וקטיפתית. הסיום הארוך קבור בפירות.יין רב תכליתי, המוגש בצורה הטובה ביותר ב-64 אלף, פנטסטי עם בשרים אדומים עסיסיים, בגריל או קלוי.