עוף פרמזן
המתכון עוף פרמזן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם קלוריות 5108, 62 גרם חלבון ו 528 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי פטרוזיליה, שמנת כבדה, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: קל פרמזן אצבעות עוף ועוטפת עוף פרמזן, Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, ו עוף פרמזן.
הוראות
מערבבים את כל התבלינים יחד ולאחר מכן מחלקים לשני חלקים. חזה עוף העונה עם חצי תיבול משני הצדדים.
מוסיפים חצי מהתיבול שנותר ו -3 כפות של פטרוזיליה טרייה קצוצה לפירורי לחם ומערבבים. טובלים עוף בקמח, ואז בביצים, ואז בפירורי לחם. מטגנים עוף עד חום זהוב, על 3 עד 5 דקות). מבשלים את רוטב המרינרה בסיר על אש בינונית.
מניחים 2 פרוסות גבינת מוצרלה על כל שד.
יוצקים את רוטב המרינרה המחומם על הגבינה, טפטוף עם רוטב לבן ומגישים.
מחממים את השום ואת השמנת הכבדה בסיר בינוני, עד המבעבע. לכבות חום, להוסיף חמאה, ולטפוח במרץ עד משולב באופן מלא.
מוסיפים 1 כף פטרוזיליה טרייה ומתבלים במלח ופלפל.