עוף פרמזן
עוף בפרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, קמח, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קל פרמזן אצבעות עוף ועוטפת עוף פרמזן, Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, ו עוף פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מרכך קלות השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, החומץ, המלח והפלפל האדום; מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד הטעמים מעורבבים והרוטב מתחיל להתעבות מעט, כ -10 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בזיליקום.
עוף: מחממים התנור ל 425 מעלות F. לרסס 9 על 13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
מפזרים את cutlets עם המלח. מקציפים קלות את החלבונים בקערה בינונית.
מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן על גיליון נייר שעווה.
מורחים את הקמח על גיליון אחר של נייר שעווה. עבודה עם 1 חתיכת עוף בכל פעם, לטבול את שני הצדדים לתוך הקמח, רועד מעל עודף. לטבול כל חתיכה לתוך חלבוני הביצה, מתנער עודף, ולאחר מכן לחץ על שני הצדדים לתוך הלחם כדי מעיל.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף (בקבוצות, במידת הצורך) ומבשלים עד השחמה, 3 עד 4 דקות.
להעביר את העוף, בשכבה 1, לתבנית האפייה. כפית את הרוטב על העוף ואז מפזרים את הגבינה.
אופים, מכוסה באופן רופף עם אוהל של רדיד, עד הגבינה נמסה והרוטב הוא מבעבע, על 12 עד 15 דקות.
Food Network Kitchens יצרו את המתכון המואר הזה מהגשת משתמש. לחץ כאן כדי לראות את המתכון המקורי.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![Casaloste קיאנטי Classico Riserva]()
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.