עוף צדפות עם מרווה וגבינת פונטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפות עם מרווה גבינת פונטינה. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, עלי מרווה, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות עם רוטב מרווה עם חמאת לימון, כריכי גבינה בגריל מרווה ופונטינה מיני, ו פולנטה עם עוף מגורר, פונטינה, ורוטב חמאה מרווה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את קציצות העוף על משטח עבודה נקי, קצה צר מולך.
מניחים עלה מרווה אחד לרוחב על כל חתיכות של עוף.
מפזרים כל חתיכות של עוף עם 1/2 אונקיה (כ 2 כפות) של גבינת פונטינה.
מגלגלים את העוף ולאטום עם אחד או שניים קיסמים. לחמם את שמן הזית ואת שן שום חצוי במחבת גדולה, כבדה על חום בינוני גבוה עד השום הוא ריחני, על 2 דקות.
תוסיף את העוף. חום את העוף מכל הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
הסר את העוף מן המחבת ולהסיר ולהשליך את השום.
מוסיף את היין ומבשל במשך 2 דקות תוך גירוד את החלקים החומים מתחתית המחבת עם כף עץ. בינתיים, לשלב את העגבניות ואת פתיתי פלפל אדום בבלנדר להתמזג עד חלקה.
מוסיפים את תערובת העגבניות ליין המופחת במחבת. מבשלים במשך 5 דקות כדי לתת את הטעמים להתחתן. תחזיר את העוף למחבת. מבשלים את העוף ברוטב עגבניות במשך 10 דקות. להפוך את העוף מעל ומבשלים עד מבושל דרך, 5 עד 7 דקות.
הסר את העוף מהמחבת. מתבלים את רוטב העגבניות במלח ופלפל. כפית את רוטב העגבניות על צלחות הגשה או מגש הגשה. חותכים את העוף לתוך סיבובים 1 אינץ'.
מניחים את העוף על הרוטב ומגישים מיד.
מנות: 4 (ראשי); קלוריות: 470; סה "כ שומן 20 גרם; שומן רווי: 6 גרם; חלבון: 9 גרם; פחמימות סה" כ: 9 גרם; סוכר: 5 גרם סיבים: 2 גרם; כולסטרול: 160 מיליגרם; נתרן: 1,333 מיליגרם