עוף צלוי בחרדל עם סלט פריזה חם, אצבעות ובייקון
עוף צלוי חרדל עם סלט פריזה חם, אצבעות ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1261 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שיני שום, פטרוזיליה, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלט פריזי עם ויניגרט בייקון חם, ג'ל חמוציות עם סלט פריזה, צ' יפס דלעת ובייקון חם, ו תפוח צלוי, בייקון וסלט פריזה.
הוראות
מקציפים חרדל, שמן זית, פטרוזיליה ותימין בקערה קטנה כדי להתמזג. מערבבים שום.
מורחים תערובת חרדל בנדיבות בתוך חללים מעל מחוץ תרנגולות.
מניחים תרנגולות בתבנית אפיית זכוכית; מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
תנו לתרנגולות לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מפזרים תרנגולות בנדיבות בפנים ובחוץ עם מלח ופלפל; לתת לעמוד 30 דקות יותר.
מניחים תרנגולות על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. לקשור את הרגליים יחד כדי להחזיק צורה.
מורחים כל מרינדה חרדל שנצבר מן המנה על תרנגולות.
מניחים רוזמרין וזרעי מרווה על גבי תרנגולות. עוף צלוי עד מיצים לרוץ ברור כאשר מזלג מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, צולה מדי פעם עם מיצי פאן, על 1 שעה 10 דקות.
מחלקים פריזה חמה, Fingerling, סלט בייקון בין 6 צלחות. לגלף תרנגולות ולסדר על גבי סלט. כף כמה מיצי פאן מעל ומגישים.