קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות5
ציון בריאות20
מגזין

עוף צלוי ביסטרו

עוף צלוי ביסטרו
עוף צלוי ביסטרו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap יש 674 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, קורנית, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוף ביסטרו קל, ביסטרו ארטישוק עוף, ו ביסטרו אפרוח.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
הסר את הקרביים והצוואר מעוף; להשליך. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף תערובת עשב תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף. לקשור רגליים יחד עם חוט מטבח. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
בשרבשר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
4
מניחים את העוף, השד בצד למטה, על המדף של מחבת מבער או מחבת צלייה רדודה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
5
אופים עוף ב 375 במשך 40 דקות. בזהירות להפוך עוף מעל (השד בצד למעלה).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
אופים 40 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס בחלק הבשרני של רשם הירך 16
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
7
מניחים עוף על קרש חיתוך; בואו לעמוד 10 דקות לפני גילוף. להיפטר מהעור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך