קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

עוף צלוי על ראגו פטריות בייקון

עוף צלוי על ראגו פטריות בייקון
עוף צלוי על ראגו פטריות בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, grenache, חצאי חזה עוף עצמות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מרתה סטיוארט של פטריות בייקון Ragout עם פסטה, פסיון צלוי עם פטריות בר, ראגו תפוחי אדמה ובייקון, ו כרוב ניצנים צלוי מחבת עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, להביא מרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף פורצ ' יני מיובש, להסיר מהחום, ולתת לעמוד עד רך, על 15 דקות. הרם פורצ ' יני מן מרק, לסחוט כל נוזל נוסף, וקוצצים דק. מסננים מרק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מערבבים בייקון לעתים קרובות עד שומן הוא שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים שאלוט; מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד בייקון מתחיל חום, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר שאלוט ובייקון למגבות נייר. אם פאן יבש, להוסיף על 1/2 כף. שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים פטריות טריות ופורצ ' יני קצוץ; מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד שהנוזל התאדה ופטריות מתחילות חום, 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6
בינתיים, מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מפזרים עוף משני הצדדים עם מלח ופלפל סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
מחממים חמאה ו-1 כף. שמן זית במחבת גדולה, אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים עוף, צד העור למטה, ומבשלים עד משחימים היטב על הקרקעית, 5 עד 7 דקות. להפוך עוף ולהעביר מחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
אופים רק עד שהעוף הוא כבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
תכינו עוף על מגש ותתחממו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
יוצקים יין למחבת ומביאים לרתיחה על חום גבוה, תוך ערבוב כדי לגרד חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
יוצקים תערובת למחבת עם פטריות ומוסיפים פורצ ' יני-השריית נוזלים, תערובת בייקון-שאלוט, טימין קצוץ. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד כמעט כל הנוזל התאדה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. תלולית על צלחות, למעלה עם עוף, ומקשטים עם זרזי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות