עוף צלוי עם דלעת סקווש
עוף צלוי עם דלעת סקווש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 66 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 939 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם דלעת סקווש, מים, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דלעת סקווש-מחבת עוף-צלי, דלעת סקווש-מחבת עוף-צלי, ו עוף צלוי עם תפוחי אדמה ודלורית (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל את מגורי העוף עם 1 כף השמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. מסדרים את מגורי העוף, עור כלפי מעלה, במחבת צלייה גדולה. לזרוק את קוביות של דלעת סקווש עם הנותרים 2 כפות שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל, ואת המרווה.
מוסיפים את קוביות הסקווש למחבת הצלייה.
מבשלים, מערבבים את הדלעת מדי פעם, עד שדי העוף נעשים רק, כ -20 דקות.
הסר את המחבת מהתנור והסר את השדיים מהמחבת. להטות את המחבת צלייה ואת הכף את רוב השומן מהמחבת. תחזיר את המחבת לתנור. המשך לבשל עד רגלי העוף ואת הסקווש נעשים, על 10 דקות יותר.
הסר את העוף ואת הסקווש מהמחבת.
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה. הגדר את המחבת מעל חום מתון ולהוסיף את המים. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להוציא כל חתיכות חומות. מרתיחים עד מופחת כ 2 כפות.
הוסף כל מיצים שהצטברו מהעוף. כפית את הרוטב על העוף.
וריאציות: במקום החמאה, השתמשו בדלעת החורף האהובה עליכם, כמו אצטרובל או האברד--או, כדי להיות באמת איטלקים, נסו דלעת.: החלף את מגורי העוף עם תרנגולות קורניש חצוי.
המלצת יין: צלחת משקל חורף זו קוראת אדום פשוט אך חזק, ואת montepulciano d ' Abruzzo חסון, עם טעם ברי קלוי שלה, הוא בדיוק כמו שצריך. והכי טוב, זה בין הכי פחות יקר של כל האדומים האיטלקים.