קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

עוף צלוי עם זיגוג חמאת אגס בורבון

עוף צלוי עם זיגוג חמאת אגס בורבון
עוף צלוי עם זיגוג חמאת אגס בורבון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1420 קלוריות, 86 גרם חלבון, ו 83 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם שמן זית, תרנגולות, שומר נורה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו פודינג לחם עם זיגוג חמאת בורבון, חטיפי תבלינים דלעת עם זיגוג חמאת בורבון, ו הודו צלוי עם זיגוג פקאן-בורבון מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב בסיר את רוטב האגסים, הסוכר, הבורבון, הל ומיץ הלימון ובשל תוך ערבוב מתמיד עד שהוא מצטמצם בחצי, 25 עד 30 דקות. שמרו 1/2 כוס מהזיגוג כדי למרוח על התרנגולות בזמן הבישול, ואת השאר להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לעוף הצלוי: מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
טפחו על התרנגולות יבשות ופזרו בנדיבות מלח ופלפל. מחלקים את הרוזמרין, קליפות הלימון והשומר בין חללי שתי התרנגולות. קושרים את הרגליים בחוט הקצב ותוחבים את הכנפיים מתחת לתרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
צווארי עוףצווארי עוף
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
מניחים את התרנגולות בתבנית צלייה וצולים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את התרנגולות בנדיבות בזיגוג חמאת האגס השמורה. צולים עד שהמיצים מתבהרים כשנוקצים, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תנו לנוח 5 דקות כדי לאפשר בישול מעבר.
7
לסלט השומר: בינתיים זורקים את השומר המגולח עם מיץ הלימון, טפטוף שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם ומניחים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
8
מורחים את התרנגולות בנדיבות עם יותר מזיגוג חמאת האגס ומניחים את התרנגולות על גבי סלט השומר המגולח.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
9
מקשטים בכריכות שומר.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
10
מגישים עם זיגוג הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן