עוף צלוי עם זיגוג חמאת אגס בורבון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1420 קלוריות, 86 גרם חלבון, ו 83 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם שמן זית, תרנגולות, שומר נורה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו פודינג לחם עם זיגוג חמאת בורבון, חטיפי תבלינים דלעת עם זיגוג חמאת בורבון, ו הודו צלוי עם זיגוג פקאן-בורבון מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב בסיר את רוטב האגסים, הסוכר, הבורבון, הל ומיץ הלימון ובשל תוך ערבוב מתמיד עד שהוא מצטמצם בחצי, 25 עד 30 דקות. שמרו 1/2 כוס מהזיגוג כדי למרוח על התרנגולות בזמן הבישול, ואת השאר להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
אפונת שלג, מופשרת
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לעוף הצלוי: מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
טפחו על התרנגולות יבשות ופזרו בנדיבות מלח ופלפל. מחלקים את הרוזמרין, קליפות הלימון והשומר בין חללי שתי התרנגולות. קושרים את הרגליים בחוט הקצב ותוחבים את הכנפיים מתחת לתרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפונת שלג, מופשרת
צווארי עוף
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
קליפות מלימון
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
4
מניחים את התרנגולות בתבנית צלייה וצולים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את התרנגולות בנדיבות בזיגוג חמאת האגס השמורה. צולים עד שהמיצים מתבהרים כשנוקצים, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב שומשום יפני מוכן
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תנו לנוח 5 דקות כדי לאפשר בישול מעבר.
7
לסלט השומר: בינתיים זורקים את השומר המגולח עם מיץ הלימון, טפטוף שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם ומניחים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
8
מורחים את התרנגולות בנדיבות עם יותר מזיגוג חמאת האגס ומניחים את התרנגולות על גבי סלט השומר המגולח.