קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

עוף צלוי עם לימון ופלפל.

עוף צלוי עם לימון ופלפל.
עוף צלוי עם לימון ופלפל נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1105 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם תרנגולות, יין, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו עוף צלוי עם פלפל לימון בבישול איטי, סלט עוף צלוי עם פלפל צהוב ופרוסות לימון, ו

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. דופק את החמאה, גרידת לימון ומיץ, שום, טימין, פפריקה, 2 כפיות מלח ופלפל כף 1 במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
שים את התרנגולות על תבנית אפייה מעוטרת. שחרר את העור על השדיים והרגליים עם האצבעות. לשפשף על שלושה רבעים של חמאת לימון פלפל מתחת לעור, ואז לשפשף את השאר על כל התרנגולות. מקררים, חשופים, 2 שעות או עד 8 שעות לפני הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
קליפות מלימוןקליפות מלימון
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
לקשור את רגלי העוף יחד עם חוט ולהכניס את הכנפיים מתחת לגוף; מניחים את השד בצד על מתלה במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חוט קצביםחוט קצבים
4
יוצקים את היין למחבת ומעבירים לתנור; צולים עד שהתרנגולות זהובות ופריכות ומדחום מוכנס לחלק העבה ביותר של רשם הירך 170 מעלות F, בערך 1 שעה, 50 דקות. (אוהל עם נייר כסף אם העור חומים מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תן לתרנגולות לנוח 10 דקות לפני portioning (ראה להלן). מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
תפוס את אחת הרגליים עם מלקחיים ולמשוך אותו מהגוף; לחתוך את העור עם מזמרה במטבח.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
משוך את הרגל החוצה ובחזרה פופ המפרק; להסיר את הרגל עם המזמרה. חזור בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
8
להפריד את מקלות התיפוף מן הירכיים עם המזמרה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
9
חותכים את הכנפיים קרוב לגוף ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
10
הכנס את המזמרה לתוך קצה הזנב של העוף וחתוך לאורך עצם החזה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
משוך לאחור את אחד השדיים ולחתוך אותו עמוד השדרה. חזור בצד השני.
12
צילום: דוד מלוש