עוף צלוי שיכור איטי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? עוף צלוי שיכור איטי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 3082 קלוריות, 200 גרם חלבון, ו 147 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 79% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח ופלפל, בצל, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 96%. מתכונים דומים: עוף גבינה שיכור, עוף שיכור עם גרגרי יער ואורז, ו שיכור בלונדינים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
לתקוע חורים בכל התפוז בעזרת מזלג, ולהכניס את התפוז לחלל העוף.
מכניסים את העוף לתבנית צלייה עמוקה או לתנור הולנדי, ומצפים היטב עם 1 כף שמן זית.
מפזרים את העוף במלח ופלפל.
מניחים את תפוחי האדמה, שיני השום, הגזר והבצל מסביב לעוף, ומזלפים עוד 1 כף שמן על הירקות. ממיסים את מרק העוף במים ויוצקים לתבנית עם הבירה. מכסים את המחבת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה 1; לחשוף את המחבת, ולמרוח את העוף עם המיצים במחבת. מחזירים את התבנית לתנור, ללא כיסוי, ומבשלים 30 עד 45 דקות נוספות, תוך צליית מיצים כל 15 דקות.
מעלים את חום התנור ל -450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס), ואופים את העוף עד שהעור מזהיב, כ -30 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור, ומסירים את הירקות מסביב לעוף.
מסננים את המיצים להכנת רוטב, אם רוצים, ומכסים את העוף במכסה התבנית. אפשר לעוף לעמוד כ -10 דקות לפני ההגשה עם הירקות.