תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף צרפתי לבן בורגונדי ואטריות ביצים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 802 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, גזר לבן, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו בורגונדי בקר עם אטריות, בורגונדי בקר על אטריות, ו בורגונדי בקר עם אטריות ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה עם שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים בייקון ומבשלים עד פריך, על 5 דקות, להסיר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מחממים סיר מים לרתיחה עבור אטריות ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בעוד צ ' יפס בייקון, לפזר 1/2 כוס קמח על צלחת רדודה. מתבלים את העוף הקצוץ במלח ופלפל ומוסיפים לקמח. לזרוק את העוף למעיל ולנער את העודף כמו שאתה מוסיף אותו לטפטופי בייקון החמים. חום קל את העוף על 3 דקות בכל צד ולאחר מכן להסיר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מוסיפים פטריות למחבת ומוסיפים את הסלרי, הגזרים והגזר הלבן תוך כדי קוצצים אותם עם מלח, פלפל וקורנית. מבשלים ירקות 5 עד 6 דקות כדי לרכך אותם. לחלוף ירקות לצדדים של המחבת ויוצרים באר.
מוסיפים 2 כפות חמאה לבאר וממיסים אותם להקציף ב 2 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
7
להקציף יין לתוך רביכה, לנער מחבת לשלב ואז מערבבים במלאי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את העוף למחבת ומערבבים את הבצל. מבשלים את העוף 10 דקות. להתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מי מלח לאטריות ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מוסיפים אטריות ומבשלים לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
11
לנקז אטריות ולחזור לסיר חם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים 2 כפות חמאה לאטריות וזורקים להמיס. אטריות העונה עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)