עוף קייג'ון אלפרדו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את עוף הקג'ון אלפרדו. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1167 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 85 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. 60 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שמן זית, תבלין משחיר, בצל ירוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה הוא עצום. מתכונים דומים: עוף קייג'ון אלפרדו, עוף קייג'ון אלפרדו 2, ו פסטה אלפרדו עם עוף מתובל בקג'ון.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מחפרים את חזה העוף בתבלין ההשחרה ומניחים במחבת ברזל יצוק על אש גבוהה מאוד. השחירו את שני צידי העוף והכניסו לתנור למשך 10 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית של העוף מגיעה ל 165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית. פורסים רצועות על ההטיה ומניחים בצד.
במחבת מטגנת על אש בינונית מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה.
מוסיפים שום ומקרמלים קלות. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת פרוסות העוף. מתפיחים את התבנית עם היין הלבן.
מוסיפים את השמנת הכבדה, מגבירים את האש לרתיחה ומצמצמים את רוטב השמנת בחצי.
כאשר רוטב השמנת הוא לעקביות הרצויה, מערבבים פנימה 1/2 כוס פרמזן, מלח, פלפל ופסטה.
מקננים את הפסטה על צלחות גדולות עם שוליים, יוצקים רוטב על פסטה ומקשטים בצל ירוק ואת 1/4 כוס הפרמזן שנותרה.