עוף קלאסי וכופתאות
עוף קלאסי וכופתאות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 495 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו טפטפי בייקון, עוף, תיבול עופות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו עוף קלאסי וכופתאות, תבשיל עוף עם כופתאות קלאסיות, ו כופתאות התפוחים הקלאסיות של פגי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא עוף, מים כדי לכסות, אבקת שום, טימין, 1 1/2 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פלפל לרתיחה בתנור הולנדי על חום בינוני. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 1 שעה.
עוף מגניב 30 דקות; עור, עצם, עוף לגרוס. שומן דל שומן ממרק.
הוסף עוף, מרק עוף, ונשאר 1 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל למרק. חזור לרתיחה.
מערבבים קמח ועופות תיבול בקערה.
חותכים וקיצור וקותלי חזיר עם בלנדר מאפה עד מתפורר. מערבבים בחלב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות.
רול 1/8 אינץ 'עובי; לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
טיפה כופתאות, כמה בכל פעם, לתוך מרק רותח, ערבוב בעדינות. כיסוי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 25 דקות.
* 2 כפית. חמאה בתוספת 1/4 כפית. ניתן להחליף מלח.