קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

עוף קלברז אחד-סיר

עוף קלברז אחד-סיר
Calabrese Chicken One-Pot דורש בערך שעה ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-60 גרם חלבון, 33 גרם שומן ובסך הכל 891 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם לחם פריך, בצל, עגבניות משומרות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. עם ציון ספונקולרי של 71%, המנה הזו מוצקה. פיצה Calabrese, Calabrese Antipasto ופסטו Calabrese דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק או תנור הולנדי עם שמן זית כתית מעולה, סיבוב של המחבת, על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם מאוד. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל, מוסיפים למחבת ומשחימים משני הצדדים ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר, 1/3 כף ידזרעי שומר, 1/3 כף יד
1 בצל קצוץ או פרוס דק1 בצל קצוץ או פרוס דק
1 פלפל קובה, קצוץ או פרוס דק1 פלפל קובה, קצוץ או פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל קובה, קצוץ או פרוס דקפלפל קובה, קצוץ או פרוס דק
סלמי קלברזסלמי קלברז
2
מוציאים את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו סלמי קלברז פרוס, קצוץ1/4 קילו סלמי קלברז פרוס, קצוץ
3
מוסיפים את הסלמי למחבת ומערבבים דקה אחת, ואז מוסיפים פנימה את הבצל, הסלרי, הפלפלים, השום ומערבבים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמי קלברז פרוס, קצוץסלמי קלברז פרוס, קצוץ
1 1/2 כפיות פפריקה מעושנת, חצי כף יד1 1/2 כפיות פפריקה מעושנת, חצי כף יד
פפריקה מעושנת, חצי כף ידפפריקה מעושנת, חצי כף יד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את זרעי השומר והפפריקה המעושנת. מכסים את המחבת ביין האדום, ואז מוסיפים את העגבניות, רוטב העגבניות, הפטרוזיליה והעוף השמור. מביאים את התערובת לרתיחה ומנמיכים לרתיחה. מכבים את האש ומצננים לחלוטין לאחסון לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מחממים שוב באותה מחבת עם נתז מים או ציר כדי להפעיל את הדברים. מלמעלה עם טפטוף נוסף של שמן זית כתית מעולה ומגישים עם לחם בתנור חם.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'